EU projekti
Kontakt
Proizvodnja
Novosti
O nama
O nama
Clarum d.o.o. je kompanija srednje veličine u 100 % privatnom obiteljskom vlasništvu. Naš Core Business je proizvodnja proizvoda od tijesta najviše kvalitete i visoke dodane vrijednosti.

PREDNOSTI
Naša glavna prednost je iskustvo, fleksibilnost i kapacitet. Izvornu tvornicu suhe tjestenine kroz povijest razvili smo u istraživački i proizvodni centar za tri najdinamičnije grupe proizvoda u Europskoj trgovini: 1. Suha tjestenina, 2. Sviježi proizvodi od tijesta, 3. Zamrznuti proizvodi od tjesta.

FILOZOFIJA
Za sebe smatramo da poslujemo za razvoj i implementaciju potpunih rješenja i koncepata koji rezultiraju dodanom vrijednošću za prehrambenu industriju i našim poslovnim partnerima diljem Europe. Mi analiziramo ponašanje potrošača i prihvaćamo prehrambene navike. Tokođer poznajemo naše kupce i njihove potrebe. Točnost u dostavi proizvoda i vrhunska razina usluge kupcu omogućuje nam predstavljanje koncepata skrojenih po mjeri za naše kupce.

KVALITETA
Menadžment kvalitete, istraživanje i razvoj, certifikati, sljedivost proizvoda, analize i poboljšanja su primarni dio našeg poslovanja, a ne samo puka formalnost.